Hirdetés

Windows 10 alig több mint 2000 forintért? Szerezd be most!

|

Ha legális Windows 10-re váltanál, de nem akarod nagy költségekbe verni magad, használd ki ezeket az ajánlatokat!

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy megfelelő operációs rendszer nélkül mit sem ér egy gép - és természetesen a többség választása a Windowsra esik. Bár a Microsoft operációs rendszere sok géphez gyárilag jár, egyes laptopokat FreeDOS-szal kapunk meg, ami finoman szólva sem kielégítő. 

Legális Windowst használni azért is jó, mert megkapjuk az összes frissítést, mindig biztonságban tudhatjuk gépünket, és a játékokhoz is folyamatosan optimalizálják a rendszert. A Godeal24-en a Windows 10 Pro egy példánya már 7,24 euróért a tiéd lehet, de ha kettőt veszel, még többet spórolhatsz: így darabja mindössze 5,57 euróba kerül! A Windows 11 Pro is akciós, ezt már 15,14 euróért megkaphatod!

Ugyancsak kedvezményesen lehet a tiéd a Microsoft Office 2021 mindössze 30,22 euróért, vagy a Microsoft Office 2019 25,22 euróért, sőt, ha többet veszel, az MS Office 2021-et már 14,44€-ért megszerezheted!

Hirdetés

Hogy lehet ilyen olcsó?

A Godeal24 számos hasznos szoftver viszonteladója, kapható náluk az Ashampoo PDF, az IObit Driver Booster 9 PRO és más programok is. Garanciát vállal arra, hogy a licencek 100%-ban autentikusak és megbízhatóak. Olyan cégektől vásárolja ezeket, amik már nem használják őket, és egyéneknek adja tovább, így minden egyes licenc történetét ismeri, a végfelhasználók probléma nélkül használhatják ezeket. (Az Európai Unió Bíróságának 2012-es, C-128/11 számú ítélete alapján). A Godeal24 weboldalán árult licencek soha nem járnak le: ha egyszer beváltasz egy kulcsot, a szoftver teljes életciklusa alatt használhatod!

Vásárlás után e-mailben kapod meg a szükséges információkat az aktiváláshoz. A rendelési infók és az aktiváló kulcs is ebben lesz megtalálható. Letöltést követően ezt a kódsort kell beírnod, és már használhatod is! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)