Hirdetés

Windows 10 és Office olcsón - itt vannak az újévi akciók!

|

Kezdetét vette 2021, és ez újabb ok arra, hogy mindenki ünnepeljen - a digitális áruházak például leárazásokkal.

Hirdetés

Bár a mindenféle szörnyűségekkel teli 2020 elmúlt, 2021 első felében még nem áll vissza az élet a régi kerékvágásba, sokak számára továbbra is marad az online oktatás, az otthoni munkavégzés. Mindkettőhöz szükséges, hogy a technikai problémáknak elejét vegyük, és ebben a legális Windows 10 és az Office szoftverek sokat segíthetnek.

A Godeal24.com-on korlátozott ideig élnek az akciók, a Mega New Year Promotion Campaign leárazás keretében a Microsoft legnépszerűbb szoftverei szerezhetők meg extra olcsón!

Hirdetés

Ezekhez az ajánlatokhoz például kuponkódra sincs szükség:

A Windows 10 50%-kal olcsóbb: használd az EGD50 kuponkódot!

55%-os kedvezmény minden másra a EGD55 kuponkóddal!

További ajánlatok >>

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)