Hirdetés

Megjött az ősz, és vele a nagy Windows 10 leárazás!

|

Most minden korábbinál olcsóbban szerezhetsz meg számos szoftvert, köztük a Windows 10-zel!

Már egy hónapja ősz van, de igazán csak mostanában kezdjük érezni ezt az időjáráson. Legyen bármilyen évszak, fújjon szél vagy essen az eső, egy leárazásnak mindig tudunk örülni.

Hirdetés

A G2Deal Autumn Software Sale leárazása keretében több mint 90%-os kedvezmények várnak minket. A szoftverkulcsokat áruló oldalon a Windows 10 operációs rendszer és a Microsoft Office programok árát jelentősen megvágták, ráadásul GameStar-olvasóként az MgGShu20 kupon beváltásával az alábbi, még kedvezményesebb árakon húzhatjátok be a programokat:

Kedvezmények Office 2019-re és csomagokra a speciális kuponnal!

Van egy másik kupon is, az MgGShu30, melyet beváltva 30% extra kedvezményt kaptok Office 2019-re, valamint a szoftvergyűjteményt tartalmazó Windows 10-es csomagokra.

Miért a G2Deal?

A G2Deal egy olyan online platform, ami remek áraival kitűnik a többi közül. Az elmúlt évek során az egyik legismertebb oldallá vált kategóriájában, és amint az Trustpilot oldalán is látszik, vásárlói is elégedettek. A vásárlás gyors és egyszerű, a rendelés után szinte azonnal érkeznek a kulcsok, de bármilyen probléma felmerül, az ügyfélszolgálat 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre áll. Bankkártya mellett PayPal is használható, és ez utóbbi a javasolt vásárlási mód, hiszen így még nagyobb biztonsággal vásárolhat mindenki. 

Továbbá a UCreditPro fizetési eszköz használatával további 5% kedvezmény érvényesíthető, mely összevonható a 30%-os kedvezménnyel!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a G2Deal akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az info@G2Deal.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)