Hirdetés

Windows 10 már 2100 forinttól, Office 2021 5500-tól – ne hagyd ki az ajánlatokat!

|

Különleges ajánlatok segítenek, hogy legális Windows és Office programokat szerezz, és ne kelljen túl sokat költened!

Hirdetés

Ha túl lassú az operációs rendszered, vagy nem legálisan használod és ezért nem jönnek a frissítések, érdemes lehet elgondolkodnod azon, megéri-e egy ebéd áráért legális Windows 10-re váltani, és így növelni a biztonságot, a teljesítményt. 5,61 euró nem sok érte, de ha nem két PC-re vennéd, akkor sem kell sokkal többet szánnod erre. A Keysoff.com promóciójában csábító árakat találsz.

A Keysoff mindenféle szoftvereket kínál, melyek közül nem meglepő módon a 7,22€-ba kerülő Windows 10 a legnépszerűbb. Ha több gépre vennél, többet spórolhatsz 2 licenc vásárlásával - így gépenként mindössze 5,61€-t kell fizetned! Az Office 2021 Professional már 14,44€-ért tiéd lehet, de a Labor Day Sale más hasznos programokkal is vár, köztük az Ashampoo PDF Pro 3-mal, az IObit Driver Booster 9 Próval és a MacBooster 8 örökös előfizetésével.

Hirdetés

A legnépszerűbb termékek! (kuponkód sem kell!)

További különleges ajánlatok>>

Számítógépes eszközök ((kuponkód sem kell!)

Még több ajánlat>>

50% kedvezmény Windowsra (kuponkód: ESL50

Még több>>

60% kedvezmény Office-ra és csomagokra (kuponkód: ESL60

Még több Office>>

Még több csomag>>

A Keysoff 100%-ban tiszta kulcsokat kínál, melyeket másodperceken belül elküld e-mailben. A TrustPilot oldalán több mint 900 értékeléssel 98%-os felhasználói elégedettséget ért el. Itt az idő, hogy te is fejleszd a PC-det, használd ki a lehetőséget, és spórolj pénzt!

Számos teljes verziós szoftvert is találsz a Keysoff oldalán, rendszerkarbantartáshoz, videószerkesztéshez, vírusirtáshoz stb., számos népszerű márkától.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)