Hirdetés

Windows 10 már 3000 forint alatt? Igen!

|

Folytatódik a Godeal24.com újévi leárazása, szerezz olcsón legális szoftvereket!

Hirdetés

Nem tudni még, mit hoz az idei év, de a kis örömök is sokat segítenek abban, hogy ne keseredjünk el teljesen. Örömöt okozhat például egy-egy leárazás is, melynek keretében jelentős kedvezménnyel juthatunk termékekhez, vagy egy-két olyan szoftver, ami érdemben megkönnyíti az otthoni munkavégzést és a kikapcsolódást.

A Windows 10 és az Office határozottan segíthetnek az élet számos területén, és a Godeal24 New Year Super Deal keretében extra olcsón szerezhetjük be őket.

Hirdetés

2021-es ajánlatok - kuponra nincs szükség!

Kevesebb mint 3000 forintért legális Windows 10-ed lehet, aktivátor és egyéb bűvészkedések nélkül. Most kuponkód sem kell ahhoz, hogy az operációs rendszer legfrissebb változata akár már 2000 forintért a tiéd legyen.

50% kedvezmény Windows termékekre

Extra 50% kedvezményt válthatsz be az alábbi szoftvereknél, ha az EGD50 kuponkódot megadod.

Mi több, az alábbi csomagokra már 62% kedvezmény jár az EGD62 kuponkód beváltásával!

55% kedvezmény további szoftverekre!

Ha másra vágysz, akár 55%-os kedvezményt is kaphatsz, csak írd be az EGD55 kuponkódot a vásárlásnál!

Még több ajánlat >>

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)