Hirdetés

Windows 10 megjelenés - az AMD elnöke kikotyogta a dátumot?

|

Nem ez lenne az első eset, hogy egy AMD-s vezető véletlenül hint el olyan információt, amit a Microsoft egyelőre nem jelentett be. Most épp a Windows 10 megjelenés dátumát.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk a Microsofttól, hogy a Windows 10 valamikor nyáron jelenik meg, viszont ennél közelebb egyelőre nem jutottunk ahhoz, mikor válthatunk először az új operációs rendszerre. Az AMD elnöke most véletlenül elszólta magát.

Egy befektetői beszámolón tette fel a kérdést egy újságíró, ami arra vonatkozott, mit gondol Lisa Su arról, javulnak, vagy romlanak-e az utóbbi időben nem túl jól teljesítő CPU-s és GPU-s szegmensek. Ennek kapcsán Su optimistán nyilatkozott, részben a régebbi hardver fogyása alapján, részben pedig a később megjelenő eszközökre vonatkozó várakozások miatt. Ebbe, ahogy fogalmazott „beleszámoljuk, tudják, a Windows 10 július végi megjelenését", ahogy az iskolakezdési időszak hatásait is.

Nekünk nem volt annyira természetes a július végi időpont, mint Su-nak és bár ezt nem vehetjük hivatalos bejelentésnek, valószínűsíthetjük, hogy egy, a számítástechnika világában ilyen fontosnak számító vezető nem csak tippelt, hanem ismeri a Windows 10 kiadásának tervezett dátumát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)