Hirdetés

Windows 10 - ingyenes marad az online multiplayer

|

Nem tervezi a Microsoft az Xbox Live előfizetés kiterjesztését más platformokra.

Hirdetés

Nekem például eszembe sem jutott volna azt feltételezni a Microsoftról, hogy az Xbox One konzolok és a Windows 10-es PC-k látványos összeborulása a fizetős online multiplayert hozná magával. Persze nem mindenki oly naív/fantáziátlan/egyéb random jelző (meg arra sem emlékeztem már, hogy hajdanán a Games for Windows Live indulásakor még Gold tagságot igényelt a multi), mint jómagam, ezért csak elhangzott a kérdés, hogy akkor most kell-e katonatisztként perkálni az online társas örömökért Win10 alatt, vagy sem.

Major Nelson (polgári nevén Larry Hryb) Twitteren öntött tiszta vizet a pohárba: egyetlen Windows 10-es PC-n, vagy telefonon sem kell majd azért fizetni, ha online multizna az ember gyermeke. Még akkor sem, ha történetesen egy olyan cross-platform alkotásra esne a választása, mint a Fable Legends.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)