Hirdetés

Ismét olcsón vehetsz Windows 10-et vagy Office-t!

|

Most a Hotcdkeys akcióz, jelentős kedvezménnyel juthattok legális Windows 10 vagy Office kulcsokhoz.

Hirdetés

Amellett, hogy nem is legális, nem kényelmes kulcsgenerátorokkal szórakozni, vagy azon aggódni, melyik frissítés fogja megbénítani a kalóz szoftvereket.

Hirdetés

Szerencsére manapság viszonylag olcsón is hozzá lehet jutni legális Windows 10-hez vagy Office-hoz, csak jó helyen kell keresni. A Hotcdkeys oldalán most fut egy tavaszi promóció, melynek keretében minden szoftvert kedvezménnyel vehettek meg, sőt, GameStar olvasóként, az MgGSRSP18 kód beváltásával extra kedvezményt is kaphattok. Ennek köszönhetően az alábbi árakon vásárolhatjátok meg a listán szereplő termékeket:

Windows 10 Pro - 11,34 €
Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus - 26,07 €
Microsoft Office 2019 Professional Plus - 53,29 €
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro - 31,15 €

A vásárlás most sem bonyolultabb, mint máskor:

1. Nyissátok meg a termékoldalt, írjátok be, hány kulcsot szeretnétek,  majd kattintsatok az Add to Cart gombra (itt még a kódos kedvezmény előtti árat látjátok).

2. Írjátok be a kosárnál található Discount Codes mezőbe az MgGSRSP18 kódot, majd kattintsatok az Apply Coupon feliratra.
 

3. Ezt követően már a legjobb árat fogjátok látni, és nincs más dolgotok, mint befejezni a vásárlást, kifizetni az összeget (PayPal használata javasolt), és várni a kódra.

Előfordulhat, hogy a kódot tartalmazó e-mail Gmailben a promóciók között vagy a Spam mappában landol, ellenőrizzétek ezt mindenképp, ha nem találjátok elsőre.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Hotcdkeys akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@hotcdkeys.com címen tudtok érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)