Hirdetés

Most ajándék Windows 10 jár az Office csomagok mellé!

|

Anyák napja alkalmából remek ajánlatok várnak titeket.

Hirdetés

Reméljük, hogy május első vasárnapján, anyák napján mindenki, akinek módja volt rá, felköszöntötte női felmenőit, legalább pár szót váltott velük. Persze sosem késő ezt pótolni.

Hirdetés

A Keysworlds oldalán is elstartolt az anyák napi promóció, melynek keretében minden Office 2019, Office 2016 vagy Office 365 vásárlása mellé ajándék Windows 10 Home vagy Pro választható. Most, hogy kényszerből egyre népszerűbb az otthoni munkavégzés, különösen jól jönnek a legális Microsoft szoftverek, pláne ha olcsón juthatunk hozzájuk.

Vásárolj Office-t, és Windows 10 jár mellé ajándékba!

Jelenleg az alábbi ajánlatok érvényesek, ezek kihasználásához nem szükséges kuponkód:

A Microsoft Office különböző változatai önállóan is kaphatók, és ahhoz, hogy kedvezménnyel lehessen a tiétek, az Emnew50 kuponkód használatát ajánljuk, melyet a vásárlás befejezése előtt, a kosárnál tudtok aktiválni.

És ha csak Windows 10-re volna szükséged, az Emkeys38 kuponkóddal az alábbi ajánlatokkal élhetsz:

Hogyan vásárolhatok a Keysworlds.com-on?

A folyamat rendkívül egyszerű: a Microsoft Windows 10 Professional kulcsot például úgy kaparinthatod meg kedvezményesen, hogy a termékadatlapon rákattintasz az Add to Cart gombra, majd a kosárnál, az Apply Coupon Code-nál megadod az Emkeys38-at. Az Apply gomb megnyomásával a kedvezmény mértéke automatikusan levonásra kerül. A Proceed to Checkout opció kiválasztása után csak a fizetés módját kell megadnod, és a kód hamarosan érkezik e-mailben.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)