Hirdetés

Húsvéti akciókkal olcsó az Office és a Windows 10!

|

A kedvezményes árak az ünnepek után is maradnak, így már akár alig több mint 3000 forintért legális Windows 10-ed lehet!

Hirdetés

A koronavírus miatt most a locsolkodás - azoknál, akik elég felelősen gondolkodtak, és otthon, szűk családi körben töltötték az ünnepeket - elmaradt, így a húsvét sok helyen egészen más volt, mint megszoktuk. A hétfő még a pihenésé, de keddtől ismét indul a munka, és mivel sokan a szokványossal ellentétben otthonról kénytelenek dolgozni, a Keysworlds húsvéti akciója tovább tart.

Hirdetés

Microsoft Office 2019 már 29,50 eurótól!

A Microsoft Office 2019 a legjobb társ az otthoni munkavégzéshez, már ha szükségünk van a Word, az Excel és a PowerPoint szoftverekre. Az Emkeys50 kuponkód beváltásával 50%-os kedvezményt érvényesíthettek, így az alábbi áron vásárolhattok:

Mivel ez csak Windows 10-en fut, az operációs rendszert számos egyéb előnye mellett emiatt is érdemes frissíteni; erre 38% kedvezmény vonatkozik, ami az Emkeys38 kuponkóddal aktiválható:

A kettő egy csomagban szintén kedvezményes áron kapható, itt ugyancsak az Emkeys50 kuponkód használata javasolt.

Végül pedig azoknak, akik az Office 2016-ot választanák, az alábbi ajánlatokkal szolgál az oldal, az Em16keys40 kuponkóddal 40%-os engedmény érvényesíthető, mely a következő árakat eredményezi:

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)