Hirdetés

Új szoftverakciókat hozott az újév!

|

Indítsd 2020-at legális Windows 10-zel vagy Office-szal!

Hirdetés

Mivel a Windows 7 támogatása 2020-ban valóban megszűnik, most különösen fontos frissíteni a Microsoft operációs rendszerének legfrissebb változatára. A Windows 10 rengeteg hasznos funkcióval teszi kényelmesebbé a munkát és játékot egyaránt, így mindenképp ajánlott ezt használni az elavult verziók helyett.

Hirdetés

A Keysworlds oldalán most akár 35%-kal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverekhez és vírusirtókhoz, valamint extra kedvezményt szerezhettek egy különleges kuponkóddal.

Új szoftver a számítógépedre: érvényesíts 35% extra kedvezményt Microsoft kulcsokra!

Az  újév alkalmából 35% kedvezményt szerezhetsz szoftverek vásárlásánál, ha beváltod az Emkeys35 kuponkódot. Az alábbi árak lesznek ekkor érvényesek:

A védelem is fontos: 25% kedvezmény vírusirtókra és biztonsági szoftverekre!

2020-ban is különösen fontos a kiberbiztonság. Ha szeretnéd magad bebiztosítani, használd az EmAnti25 kulcsot, mellyel akciós áron juthatsz antivírus- és biztonsági szoftverekhez.

Ismerd meg a Keysworlds.com oldalt!

A Keysworlds kiváló szolgáltatással és egy automata rendszerrel páratlan hatékonyságot kínál, garantálva a 100%-os felhasználói elégedettséget. A vásárolt kódot perceken belül megkapod e-mailben. Számos biztonságos, megbízható fizetési módszer választható, köztük a PayPal, a banki átutalás, a kártyás fizetés, valamint 24 órában rendelkezésre áll az ügyfélszolgálat a service@keysworlds.com címen, hogy mindig megkapd a megfelelő segítséget.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)