Hirdetés

Legális Windows 10 Pro 3000 forintért? Simán!

|

Egy friss promóciónak köszönhetően most rendkívül olcsón vásárolhatsz legális Windows kulcsot!

Hirdetés

Négy és fél éve jelent meg a Windows 10, mely egy elődeinél sokkal stabilabb, több funkciót kínáló rendszer. Nem véletlenül vált a piac uralkodójává, hiszen mind a játékosok, mind az üzleti felhasználók életét jelentősen megkönnyítette, PC-ken és táblagépeken egyaránt. Nem utolsósorban szórakozáshoz is kiváló. 

Hirdetés

Amennyiben új gépedhez nem járt hivatalos licenc, nem akarsz tízezreket költeni rá, és azt sem szeretnéd, hogy a kétes eredetű kalózváltozatok kárt tegyenek gépedben, látogass el a Keysworlds oldalára, ahol most 8,88 euróért, tehát nagyjából 3000 forintért vásárolhatsz Windows 10 Pro kulcsot az Emkeys35 kuponkód beváltásával! Még többet megtakaríthatsz, ha páros csomagot veszel, hiszen így két gépet aktiválhatsz 14,94 euróért. Az aktuális, kuponkóddal érvényesíthető ajánlatok listája az alábbi:

További, hasonlóan csábító ajánlatokat ezen az oldalon találhatsz! Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A kulcsok a vásárlást követően hamar, e-mailben érkeznek meg. Vásárolni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik. Bármilyen kérdés esetén a service@keysworlds.com címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)