Hirdetés

Nagyon jó áron kapható most legális Windows 10 és Office!

|

A tavaszi akcióban számos Microsoft szoftvert és csomagot vehettek meg extra kedvezménnyel!

Hirdetés

Bár kell még néhány hét, hogy beköszöntsön a tavasz, az akciók világában szokás tágan értelmezni a kapcsolt események kezdeti és végpontját. A Keysworlds oldalán is kezdetét veszi a tavaszi promóció, melynek keretében - ahogy az lenni szokott - újfent a Microsoft szoftverek közül érdemes válogatni.

Hirdetés

A Keysworlds gyorsan, biztonságosan, gazdaságosan segít, hogy a PC-det elavult rendszerről új Windowsra frissítsd. A teljesen legális licenceket most nagyon jó áron szerezheted meg, legyen szó Windows 10-ről, Windows 10 Enterprise LTSC-ről, vagy akár Office 2019 Professional Plusról.

Hogy az alábbi árakon vásárolhass szoftvereket, a termékek kosárba helyezése után, de még a kicsekkolás előtt add meg a megfelelő rubrikában az Emkeys35 kódot!

Könnyű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél vásárolni nem is lehetne egyszerűbb! Rendelés után nem sokkal egy e-mailt kapsz a termékkulcsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, a támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján eléred.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)