Hirdetés

Botrány: a Windows 10-ben előfizetéses a Pasziánsz

|

A Windows 10-zel települ a Pasziánsz, és ingyenesen játszható - a reklámmentesség viszont komoly pénzbe kerül.

Hirdetés

Már az is elég sajnálatos, hogy a portások és titkárnők egész napos (persze ez túlzás) heves pasziánszozását a Facebook görgetése váltotta fel, de az idők sajnos keményen változnak.

Míg a Windows 8-nak nem volt része, a Windows 10-zel ismét automatikusan települ a Pasziánsz, avagy ahogy most hívják, Microsoft Solitaire Collection, amiben öt különböző változatot játszhatunk. Modernizálták, vannak napi kihívások, ranglista, achievementek, minden, ami egy mai játékba feltétlenül kell.

Ugyanakkor hírdetések is kerültek bele, amik a menetek között ugranak fel, és körülbelül 30 másodperc őket végignézni. Oké, fél perc nem a világ vége, de azalatt a fél perc alatt már legalább az első ászt meg lehet találni. Aki megszabadulna a hirdetésektől, havi 1,49 dollárért vagy évi 9,99-ért előfizethet, ráadásul ezzel több érmét is kap a napi kihívások során, és boostot a TriPeakshez és a Pyramidhoz. Persze azt, hogy megéri-e, mindenki maga döntse el, de ha már valamit ilyen modellel adnak ki, miért kell, hogy az épp a Pasziánsz legyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)