Hirdetés

Windows 10 - visszatér a Pasziánsz!

|

A Windows 8-hoz külön kellett letölteni a Microsoft legendás játékát, a Pasziánszt, de a Windows 10 szerencsére magával hozza.

Hirdetés

Nem emlegetjük őket a legnagyobb klasszikusok között, de azért különleges helyet foglalnak el a szívünkben a Windows beépített játékai. 

Rengeteg unalmas percet vészeltünk át az Aknakeresővel, a Fekete Macskával, és persze a titkárnők és recepciósok kedvencével, a Pasziánsszal (amit sajnálatos módon náluk is leváltott a Facebook). Hiába játszottak velük többezren, sőt, megkockáztatom, hogy többmillióan, a Microsoft kivette a Windows 8-ból, és csak a Windows Store-ból lehetett őket beszerezni. A Verge jelentése szerint ez megváltozik, a Windows 10-ben a Start menüvel együtt a Programok/Kellékek/Játékok mappában megtaláljuk a Pasziánsz modern változatát. Sajnos a többi játék kimarad, de hátha a nyári megjelenésig meggondolják magukat.

Ha elfelejtettétek volna, milyen volt a játék az XP idejében, itt egy 21 másodperces speedrun:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)