Hirdetés

Windows 10 - már játszhatunk rajta Xbox One-játékokat

|

Egyelőre nem tudjuk, mennyire lesz hasznos, de a bátrabbak már kipróbálhatják az Windows 10 egyik legérdekesebbnek tűnő újdonságát, amivel a konzolunktól távolabb is játszhatunk Xbox One-os játékainkkal.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a Windows 10 július 29-ei (bár kicsit kaotikus) megjelenéséhez, akik jelentkeztek a fejlesztés alatt álló verziók széleskörű tesztelésére kitalált Windows Insider programba, az oprendszer újabb és újabb funkcióit próbálhatnak ki. Az új böngésző, a Microsoft Edge után az egyik játékos feature, az Xbox One-ról való streamelés lehetősége került be a legújabb buildbe.

Mindez az Xbox appon keresztül történik, amihez egyébként több frissítést is tervez a Microsoft, például hogy PC-nket átkutatva a korábbi játékaink is bekerülhessenek a gyűjteményünkbe ezen a platformon is. A streamelés nem csupán PC-ken, hanem tableteken is működik, viszont a játékhoz szükségünk lesz egy Xbox 360-as vagy Xbox One-os kontrollerre. Emellett a legfrissebb verziót kell telepítenünk az Xbox One szoftveréből, a Windows 10-ből, és az Xbox appból is, valamint mindkét oldalon külön be kell kapcsolnunk a streamelést is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)