Hirdetés

Windows 7 upgrade akár 1 napon keresztül

|

Ha úgy döntünk, csak frissítünk, akár egy napunk is rámehet.

Hirdetés

Miután beszerezzük majd friss Windows 7 névre hallgató oprendszerünket, kellemesnek nem mondható meglepetések érhetnek minket, ha úgy döntünk, hogy csak upgrade-eljük a már meglévő Windows-t. Ugyanis a konfigurációtól, winchesterünk méretétől nagyban függ majd a frissítés időtartama.

A Microsoft egyik szoftverfejlesztője blogbejegyzésben tudatta a nagyvilággal, miféle eredményeket ért a tesztelések során. Ezek nagy része kellemesnek, vagy átlagosnak mondható, viszont a nem high-end kategóriába tartozó pc-k esetében – főleg, ha azok jó pár alkalmazást futtatnak, és/vagy jelentős mennyiségű adatot tárolnak a háttérhordozókon – akár 21 órát is eltarthat a frissítési procedúra.

A statisztikákból egyöntetűen kiderül, hogy a Vista SP1 hasonlóan teljesít hasonló upgrade-es szituációkban, talán pár százalékkal jobb a Win7 produkciója. Ha a formázós tiszta installt választjuk, 30 és 50 perc közötti időtartamra számítsunk – természetesen ezt is nagyban befolyásolja a rendszerkonfig. 50 percnél tovább ezidáig csak a 64bites verzió telepítése, illetve a gyengébb hardverösszeállításokon kipróbált tesztrendszer installja tartott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)