Hirdetés

Ilyen lenne egy menő Windows

|

A 20 éves Jay Machalani talált egy elegáns módot arra, hogy a Windows 8 metró felületéből valami használhatót hozzon ki. Nincs hely a Microsoftnál?

Hirdetés

Alapvetően nincs bajunk a Windows 8-cal, nem is akarunk féktelen sárdobálásba futni, de legyünk őszinték: a metro felületet alig használjuk, mert szépnek ugyan szép, de haszna nem sok van.

Ez járhatott Jay Machalani fejében is, amikor megalkotta saját Windows dizájn tervét. Egyszerűen fogta és összeházasította a metro felületet az asztallal. Közben úgy, hogy úgynevezett szépérzékkel óvta a folyamatot.

A csempék gyakorlatilag a Start menü részei lennének, és a Windows 8 alkalmazások az asztalon futhatnának. A megoldásból egy rendkívül elegáns, könnyen használható, és áttekinthető felületet kaptunk.

Illetve csak kapnánk, ha megvalósulna az elképzelés. Sajnos a srác bármennyire is ügyes, a kódolásba már beletörhet a bicskája, de reméljük, hogy látva a tervet a Microsoft megfontolja az ötlet megvalósítását, mert amit itt láttunk az már több, mint amit a cég csempék címszó alatt kipréselt magából. Persze ez csak vélemény...

És mi a ti véleményetek? Néznétek ilyet szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)