Megszűnt a Windows 8 támogatása is

|

Kicsit több mint három évvel a megjelenése után véget ér a Windows 8 támogatása, a rá szánt energiát pedig a 8.1-es változatra fordítja majd a Microsoft.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Microsoft nemrég leállította az Internet Explorer több változatának támogatását, ezzel egy napon pedig a Windows 8-cal is hasonlóan járt el. A nem éppen jó fogadtatásban részesült operációs rendszer eredeti verzióját nem támogatják tovább, de pánikra nincs ok.

A böngészőhöz hasonlóan a Windows 8 frissebb, 8.1-es változata (ami rengeteg téren javított a rendszeren) továbbra is kap frissítéseket. Amint azt a Microsoft terméktámogatási oldalán olvashatjuk, egészen 2023 januárjáig tartani fog a 8.1 támogatása, ami a service packokhoz hasonlóan ingyenes frissítés minden Windows 8-tuladjonosnak, de persze a Microsoft annak örülne, ha közülük minél többen egyből a Windows 10-re váltanának.

Ti milyen rendszert használtok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!