Hirdetés

Windows 8.1 - itt a megoldás az egérproblémákra

|

A Microsoft a legutóbbi update során rengeteg játékos életét keserítette meg, persze nem szándékosan. Most javították a hibát, elmondjuk, hogyan mondhattok ti is búcsút nekik.

Hirdetés

A Windows 8 első komolyabb frissítése nem várt problémákat okozott az FPS rajongók körében. Rengeteg játékos panaszkodott arra, hogy játék közben az egér laggol, ugrál, esetleg megfagy mozgás közben, ezzel ellehetetlenítve a játékot. A Microsoftnál természetesen mihamarabb javítani szerettek volna a dolgon, ezért is kaptunk most szeretetcsomagot.

A patch 32- és 64-bit-es verzióját, valamint a Windows Server 2012 R2-höz szánt csomagot itt érhetitek el, és a következő játékoknál hozza el a megváltást:

· Call of Duty: Black Ops
· Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
· Call of Duty: Black Ops II
· Call of Duty: Black Ops II - Multiplayer
· Call of Duty: Black Ops II - Zombies
· Call of Duty: Ghosts - Multiplayer
· Call of Duty: MW2
· Call of Duty: MW2 - Multiplayer
· Call of Duty: MW3
· Call of Duty: MW3 - Multiplayer
· Call of Duty: MW
· Call of Duty: MW - Multiplayer
· Counter Strike: Global Offensive
· Counter Strike: Source
· Deus Ex : Human Revolution
· Deus Ex : Human Revolution Director's Cut
· Hitman Absolution
· Hitman Sniper Challenge
· Half Life 2
· Metro 2033
· Portal
· Tomb Raider

A Microsoft egy elég részletes leírást is mellékelt a javításhoz, melynek segítségével a listában nem szereplő játékainknál is aktiválhatjuk a változtatásokat, ha problémák lépnének fel. Ehhez egy kis registryben történő turkálásra lesz ugyan szükség, de ha a probléma fennáll, sajnos nincs más megoldás.

Nálatok okozott problémát a frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)