Hirdetés

Windows 8.1 - máris javítást kap

|

Alig jelent meg a Windows 8.1 előzetes, máris javítást kap, ami többek között az Internet Explorer 11-et célozza meg.

Hirdetés

A PC World számolt be arról, hogy kevesebb, mint egy héttel a Windows 8.1 megjelenését követően máris foltozást kap a rendszer.

A javítócsomag két fontos és négy ajánlott tapaszt hozott, melyek közül a fontosabb csomag a Windows Defender vírusdefiníciós frissítését tartalmazza, valamint a Windows 8.1 és több harmadik féltől származó program kompatibilitását hivatott fokozni.

Az ajánlott frissítések közül az első a Windows Store appok összeomlását szünteti meg, a második az adatfájlokat kívánja stabilabbá tenni, a harmadik megoldotta, hogy a Google-fiókba egyes alkalmazásokon keresztül is be lehessen jelentkezni, míg az utolsó az Internet Explorer 11 szüneteltetett letöltéseinek folytatását varázsolta elénk.

Akiknek be van kapcsolva a rendszer automatikus frissítése, azok nyugodtan hátradőlhetnek, a többieknek viszont a Windows Update menüben manuálisan kell telepíteniük a javításokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)