Hirdetés

Te is mindig játszani akartál a Windows 95 labirintusos képernyőkímélőjével? Most már lehet

|

Csodás képernyővédőket adott nekünk a '90-es évek, de mérhetetlenül frusztráló volt, hogy a labirintust nem járhattuk be. Szerencsére most már nincs ilyen gond.

Hirdetés

Hirtelen nem is tudom egyébként eldönteni, hogy Windows 95-ön a labirintust, a csöveket,  a halakat vagy a kísértetházat szerettem-e a legjobban, de arra emlékszem, hogy időszakosan váltogattam a képernyőkímélőket, mert internet nélkül korlátozottak voltak a szórakozási lehetőségek.

Hirdetés

Mindenesetre abban talán megegyezhetünk, hogy a labirintus fantasztikus volt, és mindig csalódottan konstatáltuk, hogy nem mozoghatunk benne szabadon. Egy fejlesztő úgy döntött, ez így nem mehet tovább, és huszonkét évvel később, az eredeti fájlok felhasználásával készítette el a Screensaver Subterfudge nevű játékot, ami Windows mellett macOS-en és Linuxon is játszható. A sztori szerint egy fiatal hacker szerepében barangolhatunk a csatornán, melyen keresztül fontos vállalati információk haladnak át. A falakra lövéssel megváltoztathatjuk őket, aminek látszólag nincs sok értelme. A smiley megtalálásával mehetünk tovább a következő pályára, az aktatáska pedig az egész végét jelenti. Innen tölthetitek le.

Nosztalgiázásképp nézzétek meg az eredetit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)