Hirdetés

Windows Vista, Office 2007 november 23-án!

|

A régóta várt Windows Vista és Office 2007 Kanadában november 23-án fog megjelenni, a Microsoft Softwer Developer Network helyi oldala szerint. A világ többi részére változatlanul nincs Microsoft hivatalos állásfoglalás.

Hirdetés

A Microsoft a kanadai üzleti felhasználók számára eseménysorozatot szervez, melynek első állomása Edmontonban lesz - a már említett november 23-án -, hogy a Vistát, az Office 2007-et és a Exchange Server 2007-et népszerűsítse. A bejelentést követő eseményen a Microsoft a termékdemonstárciókon kívül speciális kurzusokat is tart külön a fejlesztőknek, IT szakembereknek, üzleti és kormányzati vásárlóknak.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)