Hirdetés

Windows Vista - több mint 2 GB memória kell a játékokhoz

|

A The Inquirer csapata úgy döntött kipróbálja a Windows Vistát élesben, játék közben. Egy Athlon 4000+-os processzorral, 2 GB memóriával és GeForce 7800 GTX videókártyával felszerelt gépet üzemeltek be az új operációs rendszerrel, majd telepítették rá a Far Cry-t. A ma már korántsem gépgyilkosnak nevezhető FPS indításához egy 1,23 gigabájtos fájl generálása volt szükséges, azaz rengeteg memória szükségeltetik a játékokhoz. A teszt közben csupán az Explorer és egy feladatkezelő futott. A csapat feltételezései szerint annak, aki igazán játszani akar majd az új os-en, annak körülbelül 4 gigabájt memóriára lesz szüksége. Teszteredmények itt, kép alant:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)