Hirdetés

Windowst és Office-t is szerezhetsz olcsón a húsvéti leárazásban!

|

Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod ahhoz, hogy legális Windowsod vagy Office szoftvercsomagod legyen.

Hirdetés

Sok felhasználó igyekszik spórolni azzal, hogy Windows nélkül, valamilyen ingyenesen elérhető operációs rendszerrel vásárolja meg gépét, aztán a torrentoldalakhoz fordul. Akik így döntenek, nem kapják meg a legújabb biztonsági frissítéseket, nem élvezhetik a terméktámogatás előnyeit, nem a lehető legjobb minőségben játszhatják a játékokat, és állandó veszélyben vannak az egyre szaporodó kibertámadásokkal szemben - sőt, ha a Windows vagy az Office is felismeri, hogy nem hivatalos forrásból szerezték programjukat, ugyancsak problémák léphetnek fel.

Hirdetés

A Keysoff ajánlatával azonban nem kell tízezreket költenünk. Az oldal számos legális szoftvert kínál, köztük a Windows 10-zel, ami már 7,22€-ért megszerezhető! Ha több PC-hez vásárolnál, gépenként már 5,61€-ért lehet Windows 10-ed! A legújabb Office 2020 Professional mindössze 34,22€, de más izgalmas ajánlatokkal, hasznos számítógépes szoftverekkel is vár az Easter sale, köztük az Ashampoo PDF Pro 3-mal, vagy az IObit Driver Booster 9 Próval. Akár 90%-os engedmények!

Az első választás, ha pénzt spórolnál! (kuponkód nélkül)

További különleges ajánlatok>>

Számítógépes eszközök (kuponkód nélkül)

Még több ajánlat>>

50% kedvezmény Windowsra (kuponkód: ESL50

Még több>>

60% kedvezmény Office-ra és csomagokra (kuponkód: ESL60

Még több Office>>

Még több csomag>>

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)