Hirdetés

Windstorm Studios volt Ensemble alkalmazottakkal

|

Az Age of Empires sorozatáról híres Ensemble Studios romjain egyre-másra jelennek meg újabb fejlesztőcsapatok.

Hirdetés

A Robot Entertainment és a stratégiai vonaltól eltávolodni óhajtó Bonfire Studios után a harmadik olyan gárdáról számolhatunk be amelyik a Microsoft Game Studios jövőképében helyet nem kapott Ensemble Studios veteránjaiból alakul. A három csapat közül ez utóbbi, a Windstorm Studios a legkisebb, alig néhány csapattag sorakozott fel Dusty Monk mögé, ám az ilyenkor elengedhetetlen hurráoptimizmus miatt minden nyilatkozatukban egy szebb és jobb jövőről álmodnak az online játékok számára. A srácok egyelőre befektetőket keresnek, akik hozzájuk hasonlóan üvegpaloták és felhőkarcolók karcsú tornyai között cikázó repülő autókat gondolnak helyénvalónak egy online játékban (csak nem MMO?) az unalomig ismert dohos labiruntusok, az emberiség pusztulását x-edik alkalommal felvezető posztapokaliptikus fantazmagóriák és a szürke égbolt alatt szürke utcákon tébláboló szürke zombik agyvelejének kifröccsentésére buzdító depresszív alkotások helyett.

windstorm.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)