Hirdetés

Wine Tycoon bejelentés - Borban az igazság

|

A Got Game Entertainment új játékában egy borgazdaság felvirágoztatása lesz a feladatunk.

Hirdetés

A tycoon kategóriába sorolható építkezős, menedzselős feladatköröket takaró alkotásokat nyugodtan nevezhetjük rétegjátéknak, ám annak ellenére, hogy néhány kivételtől (Railroad Tycoon, SimCity) eltekintve ritkán produkálnak milliós eladásokat, rajongói bázisuk meglehetősen stabil, hiszen nem olyan játékosokból áll, akik egy tökéletlenül illesztett textura miatt máris akasztanák a grafikust.



Rengeteg időt és még több türelmet, valamint reflexek helyett jól karbantartott szürkeállományt igényel egy-egy, a Wine Tycoon címmel illetett alkotáshoz hasonló játék. Tény, hogy grafikailag nem csillog úgy, mint napjaink sztárjátékai, de felkínálja a lehetőséget, hogy úgy váljunk borásszá, hogy valójában azt sem tudjuk, mi is az a szürkebarát.
A Wine Tycoon a szép múltra visszatekintő, gazdag borkultúrával rendelkező Franciaország tíz jelentős borvidékén enged gyökeret verni. Saját kis kastélyunkból irányíthatjuk a szőlőtőkék telepítését, gondozását, a pincészet, valamint a palackozó üzem felépítését és müködtetését. Nem kevesebb, mint 50 (pl. burgundi, bordói, stb.) féle alkoholos nedűt állíthatunk elő a több mint 40 szőlőfajtát felhasználva.



Természetesen mindegyik borvidéknek megvan a saját hagyománya, vagyis célszerű az ott termesztett szőlőfajtákkal élni a játékban is, hogy a borok színe, íze, aromája tökéletes legyen az egyedi mikroklímának köszönhetően.
A játék karrier módban, valamint szabadon, mindenféle kötöttség és korlátozás nélkül is játszható, amiben egy beépített enciklopédia segít eligazodni. Megismerhetjük a borászat csínját-bínját a szakkifejezésektől kezdve, a szőlőfajtákon át egészen a borvidékek részletes bemutatásáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)