Hirdetés

Wing Commander rajongók előnyben - indie fejlesztésben érkezik

|

A Freespace 2 motorját felhasználva röppenhetünk az űrbe.

Hirdetés

Március 22-én jelenik meg a Wing Commander Saga, mely egy olyan indie fejlesztésű játék, ami a Freespace 2-t és annak motorját használja. A The Darkest Dawn alcímet viselő játék 2669-ben játszódik, amikor a Kilrathi agresszió milliók életét követeli.

A főszereplő Sandman becenévre hallgat, és egy David Markham nevű, fiatal tisztet tisztelhetünk benne, aki teli van tettvággyal, ám hamarosan megtapasztalja, hogy mit is jelent a háború valójában, mely a Föld és Kilrah között zajik.

A fejlesztők nem kispályáztak, hiszen bő 9 órányi párbeszédet, 70 átvezető videót (ami kb. 90 perc), 60 szinkronhangot, 55 küldetést, 90 modellt pakoltak a játékba, mely telepítve 8-9 GB helyet foglal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)