Hirdetés

Ninja Gaiden 4 helyett lóversenyszimulátort jelentett be a Koei Tecmo

|

Már gyanús volt, amikor tegnap a teaser oldalon megjelent két ló képe.

Hirdetés

Valószínűleg a The Game Awards keretében nem esik majd szó a Winning Post 9-ről, melynek bejelentését egész véletlenül pont december 6-ára, a rendezvény napjára tervezte be a kiadó.

Hirdetés

A Weekly Famitsu legfrissebb számában már szerepeltek az első részletek, úgyhogy nem kell tovább izgulnunk. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelenik meg 2019 márciusában, egyelőre csak Japánban. A fejlesztők átdolgozták a versenyeket és egyes rendszereket, a játék jobban fog kinézni elődeinél, és részletesebb is lesz. Európai megjelenésről nincsen hír, de nem lepődnénk meg, ha ez is elkerülne minket, ahogy a korábbi részek.

Csak gondoltuk, úgy kerek, ha szólunk, hogy nem érdemes Ninja Gaiden 4-re számítani. Azért a The Game Awards így is izgalmas lesz, nézzetek vissza pénteken!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)