Hirdetés

Wipeout Omega Collection - tudjuk mikor indul a sci-fi száguldás

|

A tavaly év végén bejelentett Wipeout kollekcióról még több dolgot tudtunk meg a PlayStation Experience óta, köztük a megjelenés napját is.

Hirdetés

A Sony a minap jelentette be, hogy a korábban a PlayStation Experience-en beharangozott Wipeout: Omega Collection 2017. június 6-án érkezik a PS4-re.

A bundle a Wipeout HD, a Wipeout Fury és a Wipeout 2048 játékokat is tartalmazza, így a 40 dolláros árcímke nem is olyan vészes három klasszikus PS-cím feljavított és optimalizált változatáért.

A fejlesztéseket a Sony XDev, a Clever Beans és az EPOS Game csapatai végzik - a felújított HD textúrákkal eddig soha nem látott részletek is feltűnnek majd a versenyjárgányokon. Az Omega Collection PS4 Pro, és egyben 4K HDR támogatást is kapott, így a látványra minden bizonnyal nem lesz panasz. Az ígéretek szerint a PS4-en és a PS4 Pro-n is a 60 fpst lőtték be a fejlesztők.

De nem csak a grafikát javítanak, hanem újrakeverik a hangokat is, valamint 28 licenszelt zeneszám is bekerül olyan előadóktól, mint a The Prodigy, a Swedish House Mafia, vagy a Chemical Brothers. 

Játékmenet tekintetében is adott lesz a rengeteg lehetőség - mind a három játék külön sztori móddal rendelkezik, de lokális és online multiplayer és elérhető lesz. A racebox módban saját magunk kreálhatunk új versenytípust, ha a normál tournament, single race, time trial, és zone mode nem lenne elég.

A Wipeout: Omega Collection megjelenés tehát június 6-án várható PlayStation 4-re, hamarosan pedig előrendelhető is lesz a cucc. Beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)