Hirdetés

Witcher 2: Assassins of Kings - minden DLC ingyenes lesz

|

Mivel ma jelenik meg a várva várt folytatás, ezért illő, hogy mai első hírünket is a Witcher 2-vel kapcsolatban rikkantsuk világgá.

Hirdetés

Sokan fortyogtak már azon a manapság divatos, de a játékosokat fejős tehénnek néző kiadói politikán, hogy a játékokhoz érkező legsilányabb, vagy igen csekély plusz tartalommal rendelkező DLC-ért is fizetni kell. A Mafia 2 esetében ez már egészen gyomorforgató mélységekbe süllyedt, amikor 850 forint körüli pontmennyiségért lehetett megvásárolni 2 autót és két ruhát. Most azonban eljött a megvilágosodás, az igazságtevés pillanata, ugyanis a Witcher 2-t gardírozó CD Projekt kijelentette, hogy az összes - ismétlem, az ÖSSZES - DLC ingyenes lesz. Taps, öröm, ováció! A későbbiekben is fizetni kell azonban az olyan komplett tartalmakkal rendelkező expansion packokért, mint amilyen például a mai megjelenéssel együtt elérhetővé váló Troll Trouble. A kérdés már csak az, hogy a CD Projekt mit tekint DLC-nek és mit expansion packnak. Bízzunk abban, hogy a kiadó megfelelő egyensúlyt fog találni az ingyenes és fizetős motyók beltartalmi értékei között. A bejelentés természetesen nem vonatkozik a Witcher 2: Assassins of Kings előrendeléshez járó DLC-kre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)