Hirdetés

Witcher 2 - Ha nem akarsz a javításokra várni

|

Miközben a CD Projekt RED a technikai hibák elhárításán ügyködik, közzétett pár fapados megoldást a türelmetlenebb vásárlók számára.

Hirdetés

Az egyébként kiválóra sikeredett (részletes teszt a májusi GameStar magazinban) The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenését több kellemetlen technikai probléma is beárnyékolja, amelyek szerencsére csak a vásárlók egy részét érintik. Persze ha hazardírozni szeretnénk, akkor nem játékot vennénk, hanem sorsjegyet.



A CD Projekt jövő hétre ígéri a The Witcher 2: Assassins of Kings 1.1-es javítását, ami többek között opcionális billentyűkiosztást, invertálható egeret csap hozzá a játék beállítási lehetőségeihez, illetve váratlan fagyásokkal, aktiválással és a letölthető tartalmakkal kapcsolatos problémákat hivatott orvosolni.



Mindazok a vásárlók, akik nem szeretnék megvárni a javítást, különböző trükkökkel már most tompítani tudják az őket érintő kellemetlenségek egy részének hatását. Ha tehát gondotok adódott az aktivációs kóddal, esetleg nem akar elindulni a játék, netalán rakoncátlankodó textúrákkal találkozott ATI kártya tulajdonosaként, akkor feltétlenül látogasson el a hivatalos oldalra, ahol részletes útmutató és segédlet várja.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)