Hirdetés

Witcher 2 - Jövő héten ragtapasz

|

A régóta várt Witcher 2 megjelenése nem sikerült zökkenőmentesre, akadnak még kiküszöbölésre váró problémák.

Hirdetés

Hazánkban két napja jelent meg a The Witcher 2: Assassins of Kings, amit a májusi GameStar egy kimerítő teszt mellett két DLC-kóddal, valamint az Államérdek című Witcher képregénnyel ünnepelt.



Mint általában a játékok, a Witcher 2 sem mentes hibáktól, amelyek elsősorban technikai jellegűek, és különféle videokártyák tulajdonosait érintik. A textúrakezelési gondok orvoslására még várnunk kell egy darabig, ellenben a jövő héten már átkonfigurálhatják az irányítást mindazok, akiknek az alapbeállítás nem felel meg. Még a vertikális egérmozgásra fellépő irányváltást is a feje tetejére állíthatjuk majd, ha úgy hozza úri kedvünk. A leírtakon túl némi bugfixre is számíthatunk, ám a CD Projekt RED egyelőre nem konkretizálta, hogy mely hibákra gondol.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)