Hirdetés

Witcher 2 - Máris elfogyott a gyűjtői változat

|

Egy hónappal a Witcher 2 konzolos debütálása előtt már sehol sem lehet a gyűjtőknek szánt Dark Edition-t megtalálni.

Hirdetés

Április 17-én érkezik Xbox 360 konzolra a The Witcher 2: Assassins of Kings, és már most akkora az érdeklődés iránta, hogy az európai értékesítőknél minden gyűjtői kiadás (Dark Edition) elfogyott.



Egyetlen kivétel akad még, Lengyelország, de úgy vélem, megbocsátható, hogy a CD Projekt a hazai piac kedvéért hajlandó volt extra példányokat legyártani.
Michal Nowakowski, a CDP alelnöke rendkívüli elégedettségének adott hangot, miután ilyen kedvezőnek bizonyult a játék fogadtatása. S habár a Dark Edition már elfogyott, arra biztat minden érdeklődőt, hogy válassza nyugodtan a The Witcher 2: Assassins of Kings sztenderd kiadását, mert az már önmagában többet kínál (zenei CD, térkép, végigjátszás), mint egy átlagos játék Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)