Hirdetés

Újrajátszható a The Witcher 1 első küldetése a The Witcher 3-ban

|

Egy Eero nevű modder nekiállt, hogy újrakeverje a The Witcher széria első részét, és átültesse a történetet a The Witcher 3 motorjára.

Hirdetés

A Witcher 1 Prologue Remastered, ahogy azt a címe finoman sugallja, az első Witcher játék a The Witcher 3: Wild Hunt motorjára való átköltöztetése. Készítője ezt úgy hozta össze, hogy egyébként nincsenek hivatalos modder eszközök a játékhoz.

Hirdetés

Eero úgy oldotta meg, hogy a w2scene encoder és a Storyboard UI segítéségével, kézzel rakta össze az átvezetőket, és az egész küldetést. A cucc messze van a tökéletestől, de akinek PC-re van meg a játék, akkor már most kipróbálhatja az innen letöltött fájlok segítségével. Egy kedvcsináló is érkezett a projekthez:

Ezek után most képzeljétek el, hogy mire lennének képesek a modderek valódi, fejlesztők által támogatott eszköztárral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)