Hirdetés

Ez a mod Dark Soulst varázsol a The Witcher 3-ból

|

Az állóképességre építő harcokat egy mod hozza el a CD Projekt Red alkotásába, hogy ha valakinek túl könnyű lenne Geralt bőrében, akkor egy kis extra kihívással fűszerezhesse meg a játékmenetet.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Souls-like  játékok elképesztően frusztrálóak és kegyetlenek tudnak lenni, de a bennük látott harcrendszer az egyik legjobb, amit valaha játékba raktak. Nem véletlen, hogy ezt az állóképességre és a reflexeinkre építő kaszabolást azóta sok modder pakolja más játékokba, és most már a The Witcher 3-ba is belevarázsolhatjuk. 

Hirdetés

A CD Projekt Red játékának sem volt rossz a harcrendszere, de kétségtelenül nem amiatt vált legendássá. A ParhamLinker nevű modder most úgy döntött, hogy a Souls-játékokhoz hasonlatossá teszi Geralt kardforgatási képességeit, így sokkal taktikusabban kell belemennünk egy-egy összecsapásba. Igaz, hogy komolyabb nehézségi fokozaton alapjáraton is akad pár kifejezetten izzasztó küldetés, de kétségtelen, hogy ezzel az állóképességet jobban merítő verzióval tényleg komoly kihívást nyújthatnak az küzdelmek. 

Ennek köszönhetően nem csak a jelek használata meríti majd az állóképesség-csíkunkat, hanem a könnyű és erős támadások, sőt még a kitérés és a vetődés is (az utóbbi egyébként is meríti valamelyest, de most megnövelték az értékét). Emellett kicsit megvariálták az ellenfelek statisztikáit is, hogy jobban bírják a gyűrődést, és az egyes páncélok is másként hatnak a staminánkra. A mod minden részletét megtaláljátok ide kattintva, ahonnan egyből le is tölthetitek, ha kipróbálnátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)