Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - szörnyvadászat PlayStation 4 módra

|

A CD Projekt RED ügyesen titkolta a rajongók előtt, hogy a nagy sikerű Witcher széria harmadik fejezete a következő generációs PlayStation masinán is tiszteletét teszi majd.

Hirdetés

Február elején hivatalosan is bejelentésre került a The Witcher 3: Wild Hunt, ami azért annyira nem volt meglepő húzás, tekintve, hogy az eddigi The Witcher részekből több mint 5 millió példányt el is kapkodtak a rajongók. Később a fejlesztők azt találták mondani, hogy a harmadik rész lesz az utolsó, befejező epizód, amivel Geralt végleg leteszi a kardot, ám a széria ennek ellenére folytatódhat tovább.

A The Witcher 3: Wild Hunt-ról először napvilágot látott információkból már tudtuk, hogy a célplatformok között (a PC mellett) ott vannak a next-gen konzolok is, de a Sony és Microsoft hivatalos bejelentései nélkül mindez csak üres ígérgetésnek tűnt. A PlayStation Meeting 2013-as rendezvény azonban megváltoztatott mindent. A Sony megválaszolt jó pár kérdést a PlayStation 4-gyel kapcsolatban és bár a Witcher 3 nevét is olvashattuk a next-gen konzolra szánt címek listájában, a valódi megerősítést a CD Projekt RED pár órával ezelőtti nyilatkozata jelentette. A csapat vezetője, Adam Badowski az Eurogamernek azt mondta, hogy a nyitott világú szerepjátékuk a jövő év folyamán nem csupán PC-n mutatkozik be, hanem PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Badowski büszkén mondta, hogy nagyon örül, hogy  egyikei lehettek azoknak a stúdióknak, akik korai elérést kaptak a PlayStation 4-hez és igazi megtiszteltetés olyan legendák közé meghívást kapni, mint a Bethesda, az EA, a LucasArts, a Ubisoft vagy éppen az Activision. Badowski azt is hozzátette, hogy a PlayStation 4 grafikai képességeit – a Watch Dogs fejlesztőihez hasonlóan – igyekeznek egészen a határokig kitolni, köszönhetően a RED Engine 3-nak.

 

A The Witcher 3: Wild Hunt tehát 2014-ben kerülhet a boltok polcaira, a PC mellett az új generációs konzolokra is, ami valószínűleg annyit tesz, hogy a PlayStation 4 mellett a következő Xbox is otthont adhat Geralt legújabb kalandjainak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)