Hirdetés

Ez történik akkor, ha találkozik a The Witcher és a Total War

|

Készül egy különleges rajongói mod, ami egészen más szemszögből tárja elénk Sapkowski fantasy világát.

Hirdetés

A CD Projekt Rednek sikerült bebizonyítani, hogy nemcsak remek szerepjátékokat, hanem akár még egy teljesen különálló kártyajátékot is fel lehet építeni a The Witcher univerzuma köré. Rajongók egy csoportja pedig most úgy döntött, egy újabb műfajba pakolja át ezt a háborúkkal és vérontással teli világot.

Hirdetés

A srácok elég nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis arra vállalkoztak, hogy elkészítenek egy olyan Total War-játékot, ami a The Witcher világában játszódik. Az egyszerűen csak Witcher: Total Warnak keresztelt alkotás a Medieval II: Total War Kingdoms modjaként készül, és a tervek szerint rengeteg irányítható birodalom lesz benne. A csapat először Velen és Novigrad térképét szeretné megalkotni, illetve melléjük három frakciót, majd ezt egyfajta demóként akarja prezentálni a nagyközönségnek. Ezt követően jöhetnek az új pályák és frakciók, és természetesen witcherek is kerülnek a játékba. 

Sajnos a projekt még eléggé kezdeti fázisban van, így értelemszerűen korai volna megjelenési dátumról beszélni. Ha további részleteket szeretnétek megtudni a Wticher: Total Warról, feltétlenül látogassatok el ide!

Szerintetek működőképes lehet ez a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)