Hirdetés

Witcher után jönnek a Witchek

|

Már szinte megfeledkeztünk a Witchesről hiszen a bejelentése nem tegnap volt, akármennyire is szeretnénk ez nem egy női főszereplős Witcher lesz, hanem egy teljesen más cooperative módra kihegyezett akció játék.

Hirdetés

A játékban Gwen-t a harcost fogjuk 3. személyű nézetbő kommandírozni. A történet szerint ő azok egyike akik fellázadnak a gonosz mágusok uralma alól és forradalmat próbál szítani a leginkább Conan világára hajazó barbár társadalomban. A harc az óvatos és lopakodos taktikára fog ösztönözni minket hiszen a Witches nem egy egyszerű akciójáték lesz, hanem komoly taktikai mélységekkel hódít. A készítők kiemelték a cooperative módot, amit véleményük szerint a játékukban fog új magasságokba emelkedni. A grafika megfelel a kor követelményeinek és remekül vissza fogja adni a darkos, félelmetes hangulatot. Megjelenési időpont még mindig nincsen, a játék érkezik PC-re, Xbox360-ra, PS3-ra és Wii-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)