Hirdetés

Wizard of Legend - 2D-s varázslók még nem voltak ennyire menők

|

Mindössze két fejlesztő dolgozik az elképesztően izgalmasnak ígérkező, 2D-s dungeon crawleren, a Wizard of Legenden, ami már kipróbálható és támogatható is.

Hirdetés

A Contingent99 névre hallgató indie stúdió csak két tagból áll, ám ez nem gátolta meg őket abban, hogy valami nagyszerűvel lepjék meg a játékosokat. Július 21-én elindították 2D-s, dungeon crawlerük, a Wizard of Legend közösségi kalapozását, amelyet 23 nappal a határidő lejárta előtt már majdnem ezren támogattak. 

A Wizard of Legend tehát egy gyors tempójú, rogue like elemekkel bíró dungeon crawler, amelynek játékmenetében különböző elemeket használva harcolhatunk hatalmas erejű, csuklyás-köpenyes mágusokat irányítva, ráadásul az újrajátszhatóságot nagyban növeli, hogy minden megtisztításra és kirámolásra váró dungeon véletlenszerűen generált. A sztori szerint a világ legerősebb mágusaiból álló Council of Magic minden évben megtartja Lanova városában a Chaos Trials-t, amelyen eldől, hogy akad-e olyan, aki méltó arra, hogy Wizard of Legenddé váljon. 

A Contingent99 a kooperatív és PvP lehetőségeket szem előtt tartva fejleszti a projektet, amelyből már ki is adtak egy teljesen ingyenesen egy játszható demót PC-re, Mac-re és Linuxra (csak 32 MB). A Wizard of Legend Kickstarter-kampánya még további 23 napig tart, így ha felkeltette a figyelmeteket a leírás és/vagy a fenti trailer, akkor támogassátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)