Hirdetés

Wizardry menni Android - legalábbis Japánban

|

Pontosan 20 évvel ezelőtt jelent meg minden idők egyik legjobb szerepjátéka a Wizardry VII. Új rész sajnos nincs, de egy japán feldolgozás visszahozta az életbe a legendás sorozatot.

Hirdetés

1992-ben ez volt a szakma csúcsa, minden magára valamit is adó szerepjátékos tolta a Wizardy-t hónapokon keresztül. Ez nem vicc, tényleg ilyen hosszú és nehéz volt a játék, egy-egy elakadás hetekig tartó elfoglaltságot jelentett.

Japánban a mai napig tart ez a láz, Wizardry néven sorra jelennek meg a kisebb projektek, melyek a nyugati játékosoknak már túlságosan hardcore, de a keletiek még nagyszerűen szórakoznak vele. Egy évvel ezelőtt jött ki az Acquire legújabb játéka a Wizardry: Labyrinith of Lost Souls, melyből készült egy iOS verzió is. Úgy látszik a mobiltulajdonosok is rákattantak a játékra, mivel hamarosan érkezik az Androidos változat is. Na ez az az Androidos cím, amit habozás nélkül megveszek a telefonomra, amint megjelenik angolul. Remélem nem kell rá sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)