Hirdetés

Wolfenstein 2: The New Colossus - már most 80 perc alatt van a speedrun világrekord

|

Még 48 órája sincs, hogy egyáltalán megjelent a Wolfenstein II: The New Colossus, egyesek már most úgy rohannak rajta végig, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Hirdetés

Pénteken jelent meg a Wolfenstein II: The New Colossus, ami remek értékeléseket kapott, és a szerkesztőségben is bőven akadnak már rajongói. Sokan dícsérik a pályákat és a sztorit, de van, akit ez a legkevésbé sem érdekel. Legalábbis sokadik nekifutásra.

Hirdetés

DraQu, a világ egyik legismertebb speedrunnere például már többször is simán befért másfél órába egy teljes végigjátszással, de bőven van még mit javítani a technikáján. Amikor ennyire siet az ember, akkor nem ér rá lövöldözni, így néha tényleg jobban hasonlít a speedrun a Mirror's Edge-hez, mint a Wolfensteinhez. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha rövid időn belül tovább gyorsulnának a körök és egy óra alá is le tudnák tolni a rekordot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)