Hirdetés

Wolfenstein 2: The New Colossus - nem kellene mindent meginni, BJ

|

Egy új videóból ismerhetjük meg Horton Boone-t, az ellenállás vezetőjét, aki minden szempontból egy nagyon fura srác.

Hirdetés

Horton Boone fontos része lesz a Wolfenstein 2: The New Colossus történetének, amit már abból az 50 másodpercből is leszűrhetünk, amit láthatunk belőle a legfrissebb trailerben.

Hirdetés

Boone nem szívleli a nácikat, de a kapitalistákat sem. Szerencsére történetünk főhősét igen, aminek köszönhetően baráti italozásra hívja őt, ennek pedig persze csúnya vége lesz. Mármint Blazkowiczra nézve.

A Bethesda bejelentette, hogy a héten még kapni fogunk egy gameplay videót is, ami remélhetőleg lesz annyira látványos, mint a legutóbbi.

A Wolfenstein II: The New Colossus megjelenése október 27-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 2018-ban pedig Nintendo Switchre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)