Hirdetés

Wolfenstein 2: The New Colossus - Hitler is benne van az utolsó trailerben

|

Mindössze tíz nap van hátra a Wolfenstein 2: The New Colossus megjelenéséig, úgyhogy a Bethesda elérkezettnek látta az időt, hogy kijátsszák a legdurvább ütőkártyát is.

Hirdetés

Október 27-én debütál a Wolfenstein 2: The New Colossus, ami kétségtelenül a Bethesda legbelemenősebb játéka lesz. Bakanccsal fogunk belemenni a nácik arcába.

Hirdetés

Annyi zseniális trailert kaptunk már az elmúlt hónapok során, hogy nagyon nehéz őket überelni, de a kiadó mindent megtett annak érdekében, hogy egy minden eddiginél pörgősebb és véresebb előzetest rakjanak össze. A trailer közepén azt hittem, hogy a KKK-s arc felbukkanását nem tudják überelni, de mivel viszonylag hamar lezárták az akciót, sejthető volt, hogy megéri megvárni a videó végét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)