Hirdetés

Wolfenstein 2: The New Colossus - ezt kapjuk majd a szezonbérlettel

|

A Wolfenstein 2 a megjelenést követő hónapokban is bővülni fog még, ráadásul elég menőnek hangzó sztori fejezeteket is kapunk.

Hirdetés

A Wolfenstein 2: The New Colossus megjelenése nincs már messze, így a Bethesda gondolta, hogy ideje lesz előjönnie a DLC tartalmak leírásával. A szezonbérlet Wolfenstein 2: The Freedom Chronicles névre hallgat, és ahogy arra a címe is utal, extra sztorikat kapunk majd vele.

A trilógia első részében Joseph Stalliont alakítjuk a The Adventures of Gunslinger Joe epizódban. Főszereplőnk egy focicsapat irányítója volt, most pedig az a dolga, hogy a rossz fiúkat hajítsa ki "Chicagóból a mély űrbe".

A trilógia második felvonása a The Diaries of Agent Silent Death egy korábbi OSS ügynök, Jessica Valiant kalandjait követi majd, akinek be kell hatolnia egy náci bunkerbe és meg kell találnia az Operation San Andreas terveit.

A harmadik rész a The Amazing Deeds of Captain Wilkins lesz, ami egy amerikai katona, Gerald Wilkins kapitány alaszkai küldetését meséli majd el.

A szezonbérletet digitálisan lehet majd beszerezni 25 dolláros áron (~ 6500 Ft). A bérlet egyébként  része a játék Digital Deluxe kiadásának. A Wolfenstein 2: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)