Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - akár egy Tarantino-filmbe is beillene az új trailer

|

Egy rendkívül hangulatos és jól eltalált jelenetet nézhetünk meg a legújabb Wolfenstein játékból.

Hirdetés

Az idei E3 keretein belül mutatkozott be a sorozatot zseniálisan feltámasztó Wolfenstein: The New Order folytatása, a Wolfenstein II: The New Colossus. Akkor is láthattunk már néhány rövid részletet a játékból, a legújabb gameplay trailerben pedig egy már ismerős jelenetet nézhetünk meg teljes egészében.

A Bethesda közzétett egy új gameplay videót, amely a Strawberry Milkshake címet kapta. Akik emlékeznek az első trailerre, azok biztos azt a jelenetet is fel tudják idézni, ahol BJ Blazkowicznak egy náci katonatiszttel kell szembenéznie egy bárban, miközben tűzoltónak álcázza magát. Most ezt nézhetjük meg teljes egészében.

A jelenetben szinte semmi akció sincs, de még így is zseniális hangulata van, ami a legjobb Tarantino-filmeket idézi fel, szóval mindenképpen érdemes megnézni még akkor is, ha inkább a lövöldözés miatt szeretitek a sorozatot. A Wolfenstein II: The New Colossus megjelenése október 27-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)