Hirdetés

Wolfenstein 2: The New Colossus - ezeket rejti a Vault ajtaja?

|

Egy Wolfenstein 2 játékos nem tudott várni addig, amíg kinyílik a Vault ajtaja és utánajárt a titoknak.

Hirdetés

Aki már beszerezte a Wolfenstein 2: The New Colossust, annak bizonyára furdalja az oldalát a kíváncsiság, hogy mi történik akkor, ha a visszaszámlálás lejár, vajon mi rejlik az abban a pillanatban megnyíló Vault ajtó mögött? Amikor korábban erre rákérdezett a Game Informer, a fejlesztők nem adtak egyenes választ, csupán meglepetéseket ígértek. Egy felhasználó azonban nem várta meg a november 7-et, maga járt utána.

Hirdetés

Ha szeretnétek a játékban meglepődni a rejtélyen, akkor ne olvassatok tovább, mert SPOILEREK következnek!

A videót feltöltő Blondbassistnek a programot megkerülve sikerült bejutnia az elzárt területre, ahol felfedezése szerint valamiféle új arcade módhoz férhetnek majd hozzá a játékosok, valamint videókat nézhetnek és digitális képregényeket olvashatnak. Ezenkívül a földön szétszórva dokumentumok hevernek, valamint valamilyen kapszula vagy búvárkamra is helyet kapott egy számmal ellátva, de mást nem talált a helyiségben. Nézzétek meg a felhasználó találatát videón is: 

Persze ki tudja, hogy még mi oldódik fel, ha hivatalosan is lejár a visszaszámlálás, szóval érdemes kivárni a napot a találgatás helyett. Mi írunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)