Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - 3 órányi átvezető dobja fel a játékot

|

A Machinegames elárulta, hogy hatalmas stábbal dolgoztak a Wolfenstein II: The New Colossus történetén, aminek rengeteg átvezető animáció lett az eredménye.

Hirdetés

Már a tavalyi E3 óta tudjuk, hogy érkezik a Wolfenstein II: The New Colossus, de arra maximum tippelhetünk, hogyan folytatja majd B. J. Blazkowicz történetét a Machinegames. Erre a kérdésre a hét elején csattanós választ kaptunk, ami egyáltalán nem véletlen.

Hirdetés

A játék kreatív igazgatóját a PCGamesN faggatta ki nemrég, és az interjúbúl kiderül, hogy Jens Matthies kifejezetten büszke a csapata munkájára:

"Rendkívül elégedettek vagyunk azzal, ahogy kezd összeállni a játék, úgy a helyszínek, mind a játékterek és persze a sztori tekintetében is. A történet nagyon-nagyon nagyra törő és nagyon büszkék vagyunk rá. Hatalmas szereplőgárdánk van és rengeteg átvezetőnk is, szóval a történetmesélés szempontjából nagy vállalkozásról van szó. Ehhez foghatót a legutóbbi alkalommal meg sem tudtunk próbálni, hiszen nem volt meg hozzá a tapasztalatunk"

- mondta a Wolfenstein II: The New Colossus csapatának vezetője.

Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy több mint száz különböző színésszel dolgoztak és nagyjából három órányi átvezetőt vettek fel. Ehhez persze hozzájárulhat az is, hogy rögtön a The New Order elején két külön szálra bontották a történetet, így nem kizárt, hogy mindkét verziót áthozzák a folytatásba is.

Ti mit vártok a New Colossus történetétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)