Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - a nácik utálják a csokoládét

|

A Wolfenstein II: The New Colossus legújabb előzetese pontosan olyan imádnivalóan beteg, mint az eddigi videók.

Hirdetés

Ismét kaptunk némi gameplay anyagot a Wolfenstein II: The New Colossus ma közzétett előzetesének második felében, a trailer igazán érdekes része azonban a videó első fele, ami egy fekete-fehér tévésorozat egyik epizódjából merít. 

Hirdetés

A Trust in Brother nevezetű képzeletbeli tévéműsor pont olyan zseniálisan szürreális, mint a korábban látott German ... or Else. A videóból kiderül, hogy a nácik uralta Egyesült Államokban bizony már nem fér bele egy kis sutyiban nassolás, a rendszerű tesó úgyis észre fogja venni az ilyen turpiszságot. 

Táplálkozzatok ti is egészségesen! A Wolfenstein II: The New Colossus megjelenés október 27-én várható PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)