Hirdetés

Wolfenstein 3D magyarítás - csak 23 évet kellett rá várni

|

Nem ritka, hogy régebbi fordítások érkeznek, de most egészen különleges a helyzet, hiszen egy 1992-es klasszikust, a Wolfenstein 3D-t játszhatjuk újra magyar felirattal.

Hirdetés

Miközben a Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein: The Old Blood játékokat nyüstöljük és arra várunk, hogy a Bethesda bejelentse a következő felvonást, egy kicsit visszatérhetünk a múltba nosztalgiázni az FPS műfaj áttörését meghozó lövöldével, az id Software által fejlesztett Wolfenstein 3D-vel, amelyet két 8 bites játék, a Castle Wolfenstein és a Beyond Castle Wolfenstein ihletett.

A Wolfenstein 3D shareware modellje (vagyis ingyen másolhatod, de a teljesért fizetned kell) hihetetlen népszerűségnek örvendett és villámgyorsan elterjedt a világon, majd később egy tucat platformra portolták és ma úgy emlékezünk rá, mint az FPS stílus egyik igazi megteremtőjére. A nosztalgiázást nagyban elősegíti, hogy Szemi gi (kkk911 segítségével) elkészült a játék messzemenően hiánypótló magyarításával, amihez egy pofás videót is csatolt: 

Akár csak poénból is érdemes újra elővenni ezt a klasszikust és magyar felirattal is végigvinni, elvégre korszakalkotó darabról van szó, amivel mellesleg már a The New Order-ben is játszhattatok, ha ráleltetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)